Chaletpark het Olmenduin ligt aan de rand van het dorp Serooskerke op het eiland Walcheren. Het dorp beschikt over diverse faciliteiten, zoals winkels, cafés, restaurants, sport - en tennisvelden en een openluchtzwembad. Bij de warme bakker kunt u terecht voor verse broodjes, stokbrood, gebak en natuurlijk de Zeeuwse bolus. Deze laatste moet u zeker eens proberen!

Het Olmenduin is een goede uitvalbasis voor verschillende activiteiten en biedt tevens de rust die hoort bij een welverdiende vakantie. Langs de kust van Walcheren kunt u volop genieten van het strand, de duinen, het bos en het prachtige Zeeuwse landschap. Als watersportliefhebber kunt u ook uw hart ophalen op het nabijgelegen Veerse Meer, waar u naast zwemmen, ook kunt leren (kite) surfen, zeilen of wake-boarden.

            

Te midden van alle drukte in de kustgebieden van Walcheren vindt u op Chaletpark het Olmenduin een rustige en ruime vakantiestek. Het Chaletpark is centraal gelegen en goed bereikbaar via de nabije N57. Zo bent u in 10 minuten met de fiets of in 4 minuten met de auto op het strand, in het bos of de historische stad Middelburg.

Pakt u liever een terrasje dan is het goed toeven in de mondaine badplaats Domburg en aan de jachthaven van het middeleeuwse stadje Veere. De winkeltjes en de toeristische weekmarkten zorgen eveneens voor een goed tijdverdrijf.

Niet ver van het chaletpark ligt het Nationaal Park Oosterschelde (NPO). Hier vindt u zeldzame vogelsoorten, een uniek onderwaterleven en zandplaten, waar u zonnende zeehonden kunt aantreffen. U kunt hier heerlijk wandelen, zeilen, surfen, duiken, vissen en kajakken.

Het Olmenduin heeft een scala aan mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit voor jong en oud. Naar een museum, een boerderijwinkel, shoppen in Middelburg of Vlissingen of naar een activiteitenpark, er is voor elk wat wils.

Op een uurtje rijden liggen ook de Vlaamse steden Antwerpen, Gent, Brugge en Knokke. Voor de wat oudere kinderen zijn er in de nabije omgeving volop uitgaansmogelijkheden.